Medlemskap i SMil Norge

SMil Norge driver nettsiden Smil-Norge.no, ønsker du å være registrert bruker av nettsiden er dette gratis, det eneste kravet for registrering er at du må være over 18 år og følger reglene for forumet. Registrering for dette kan gjøres her (link). Nettsiden har i tillegg en egen informasjonsdel som er åpen for uregistrerte brukere.

- Om Smil Norge og medlemskap  
- Medlemsfordeler
- Kontingentsatser
- Hvordan bli medlem
- Annen informasjon

Om SMil Norge og medlemskap

SMil Norge er en frittstående, partipolitisk uavhengig og landsdekkende interesseorganisasjon for sadomasochister  og fetisjster i Norge. SMil Norge jobber for hvert enkelt menneskes frihet til å være seg selv uavhengig av kjønnsidentitet og seksualitet. Vi ønsker en verden der alle seksuelle uttrykk basert på samtykke og likeverd er akseptert og der ingen diskrimineres, eller får privilegier i samfunnet, på grunn av sin seksuelle orientering. Vårt engasjement fokuserer på BDSM-ere og fetisjister.

Betalende medlemmer i SMil Norge har tilgang til eget medlemsforum, der er det blant annet mulighet til å legge ut mer private bilder enn på det åpne forumet. Det legges ut jevnlig agenda og referat fra styremøtene, samt at medlemmene har mulighet til å delta på generalforsamling og på den måten være med å styre retningen til SMil Norge. 

Som medlem er du med og støtter jobben som gjøres, både opplysning og rådgivning.

Styret har også tilgang på ressurspersoner som kan rådføres, om medlemmer har behov for det, kan styret i SMil Norge kontaktes og ressurspersonene med profesjoner som sexolog, lege, advokat, psykolog eller prest blir rådført.

Kanskje den viktigste jobben som gjøres av SMil Norge er drift av denne nettsiden. Alle forumsmedlemmene og aktiviteten som er her. Vi ønsker å opprettholde dette som en kostnadsfri nettside for alle, for å greie det må vi ha betalende medlemmer. Vi håper du vil være med å dra lasset i samme retning som oss og derfor melde deg inn som medlem allerede i dag.

Mer informasjon om hva SMil Norges står for og hva vi gjør finnes på sidene SMil Norge, Politisk program og Vedtekter

Medlemsfordeler

Eget diskusjonsforum for medlemmene.

Besøke våre samarbeidsforeninger: Oslo BDSM, Rogaland BDSM, Sørlandet BDSM og SMil Danmark

 

10% rabatt hos Orion

15% rabatt hos Karessa.no

 20% rabatt hos Madam Mims (Link)

 

Mer informasjon finnes på SMil-Norge sitt medlemsforum.

Følgende kontingentsatser gjelder for Smil Norge:

Kontingentsatser for 1 år  
 Enslig medlem: Kr. 300,-
 Par: Kr. 560,-
 Student: Kr. 200,-
 Student par: Kr. 400,-

Hvordan bli medlem

Fyll ut skjema eller send en epost til kartoteksfører

Informasjon som må oppgis er merket med (*):

  • Fullt navn (*)
  • Addresse (*)
  • Medlemstype (*)
  • Mobilnummer (*)
  • Epost adresse (*)
  • Fødselsdato  (*)
  • Fullt navn på parmedlem (kun ved parmedlemskap)
  • Brukernavn på nettsiden

Ved fornyelse av medlemskap må medlemsnummer oppgis på innbetalingen. Ved tegning av parmedlemskap må begges navn oppgis. 

 

Ønsker du mer informasjon før du melder deg inn i SMil?

Om du har spørsmål så kan du ta kontakt med SMil Norges leder eller SMil Norges kasserer/kartoteksfører

SMil Norges leder kan kontaktes på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. .

Kasserer/kartoteksfører kan kontaktes på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. .

 

Annen informasjon

Spørsmål vedrørende kontingent og tilgang til medlemsforumet rettes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  

Diskresjon tas meget alvorlig. Kartotekfører er den eneste som har tilgang til medlemmenes navn og adresser. All post fra foreningen sendes i diskré konvolutt. Ønsker du ikke post hjem til deg, opplyser du dette ved innmelding. Vi må da ha en mailadresse som kan benyttes til innkallinger, beskjed om kontingentforfall med mer.


Det anbefales å lese foreningens vedtekter før innmelding.

 

Velkommen som medlem!